Masterklinikken Spa

Kliniken

Masterklinikken Erfarne Leger

Introducerade implantermetoden i Norge och Stockholm

Masterklinikken Foer Behandling

Internationell erfarenhet

Våra läkare har internationell erfarenhet från kliniker i London, Paris, Dublin, Tel Aviv, Köpenhamn, Stockholm och Oslo.


Alla våra läkare har svensk läkarauktorisation.

  • «Vi utför behandlingar 363 dagar om året»
Presentasjon Presisjon

Vi utför stora behandlingar utan rakning och klippning

Våra läkare har specialiserat sig på att utföra stora hårtransplantation-behandlingar utan att kunden behöver rakas eller klippas.

Vi utför dessa hårtransplantationer med över 3 000 hårstrån på upp till 5 timmar.

Masterklinikken Kompetanse

Resultat

Det resultat vi uppnår med en hårtransplantation när kunden inte behöver rakas eller klippas är exakt detsamma som när kunden blir rakad eller klipps.


Kvalitetskontrollen av de hårsäckar som extraheras utförs på samma sätt, med hjälp av mikroskop. Vi ger kunden samma behandlingsgaranti även när kunden inte blir rakad eller klippt. 

Samtliga av våra referenskunder har genomgått hårtransplantation-behandlingen utan rakning eller klippning.

Masterklinikken Portrett Malin

Service och uppföljning

Masterklinikken befinner sig i sista fasen för en ISO 9001-certifiering, vilken bekräftar och garanterar att vi levererar likvärdig service, uppföljning och resultat till alla våra kunder.

Malin Wihlborg vid Masterklinikken i Oslo är svenska och har studerat sjuksköterska vid Linköpings universitet. Malin är den person som ger dig uppföljning både innan, under och efter din behandling.

Om du önskar en icke-bindande och kostnadsfri konsultation hos oss, tillsammans med en utvärdering av dina förutsättningar för en hårtransplantationsbehandling, vänligen kontakta Malin via e-post: malin@masterklinikken.no, så kan du boka in en tid för ett webbaserat Teams-videomöte med oss.

Masterklinikken Behandlingsdag

Om du vill få en hårtransplantationsbehandling utförd i Stockholm

Masterklinikken är belägen centralt i Oslo.

Masterklinikken ligger på 10 minuters avstånd med taxi från snabbtåget Flytoget och det är 3 hållplatser med T-banan. Samtliga T-baneturer stannar vid Masterklinikken.

Många av våra svenska kunder vill gärna kombinera en hårtransplantation-behandling i Oslo med en trevlig weekendvistelse i den norska huvudstaden Oslo. När våra kunder har genomfört en diskret behandling utan rakning eller klippning upplever kunderna detta som helt oproblematiskt. Du kan alltså känna dig trygg med att du kan vara social utan att andra kommer att se att du har genomgått en hårtransplantation-behandling.