Masterklinikken Spa

Integritetsskydd

INTEGRITETSSKYDD, WEBBASERAD HANTERING AV PERSONUPPLYSNINGAR

Denna integritetsskyddspolicy gäller för Masterklinikkens egna webbsidor. Masterklinikken Norge AS (org.nr. 914 217 229) är behandlingsansvarig gällande personupplysningar som samlas in på webbplatsen masterklinikken.no.

BEHANDLING OCH HANTERING AV PERSONUPPLYSNINGAR

Masterklinikken samlar inte in personupplysningar såsom födelsedatum och personnummer eller upplysningar om personliga betalningskort.

Exempel på information och upplysningar som inhämtas:
– Kontaktperson
– Adress
– Telefonnummer och e-postadress
– Information om ditt bruk av webbplatsen i form av bland annat vilka undersidor som besöks, webbläsarinställningar och IP-adress

HUR INHÄMTAS INFORMATIONEN?

Masterklinikken samlar in upplysningar genom formulären på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du inte väljer att uppge personupplysningarna, kan vi vara förhindrade från att ge dig åtkomst till tjänsten.

Exempel på formulär:
– Kontaktformulär
– När man önskar utprova en produkt eller tjänst.
– Vid köp av produkter eller tjänster på våra webbsidor.
– Vid anmälan till webbinarium, kurs och konferenser
– När man laddar ned dokument såsom e-böcker från våra webbsidor
– Vid registrering för vårt nyhetsbrev eller blogg via e-post

SYFTET MED INHÄMTNING AV INFORMATIONEN

– För att kunna skicka relevant information
– För att kunna ta kontakt och erbjuda våra tjänster
– För att kunna ge åtkomst till våra tjänster

Vi upprättar profiler mot bakgrund av informationen som inhämtas, för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och tillhandahålla god kundservice. Profilerna baseras endast på information som du frivilligt ger oss. Vi inhämtar inte information för detta syfte från tredje parter.

HUR SPARAS INFORMATIONEN?

Information inhämtas genom formulär på masterklinikken.no och sparas i vårt CRM-system och vårt marketing automation system som används för automatiserad marknadskommunikation.

HUR RADERAS INFORMATIONEN?

Information raderas på begäran, genom att kontakta Masterklinikken.

UTLEVERANS AV INFORMATION TILL TREDJE PART?

Personupplysningarna delas inte med utomstående tredje parter, men Masterklinikken kan använda underleverantörer för leverans av hela eller delar av webbsidan. Sådana underleverantörer kan behandla personupplysningar på uppdrag av Masterklinikken.

ANVÄNDARRÄTTIGHETER

Som användare av våra webbsidor har du rätt att kräva insyn i de personupplysningar som vi behandlar om dig och hur de behandlas. Du kan även kräva korrigering, radering och begränsningar i behandlingen av personupplysningarna i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Där behandlingen av personupplysningarna är baserad på godkännande, kan du alltid annullera godkännandet.

Om du anser att Masterklinikken Norge AS inte har respekterat dina rättigheter i enlighet med Dataskyddsförordningen, så har du rätt att klaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka klagomål till norska Datatilsynet, kontaktinformation finns tillgänglig på webbplatsen: www.datatilsynet.no.

KONTAKTINFORMATION

Telefon: +47 400 76 700
E-postadress: post (att) masterklinikken (dot) no
Masterklinikken Norge AS, Sørkedalsveien 10C, N-0369 Oslo, Norge