Masterklinikken Vurdering Personlig

Kostnadsfri konsultation

Masterklinikken Konsultasjon Sten

Välkommen till en kostnadsfri konsultation hos oss

I konsultationen gör vi de yrkesmässiga utvärderingarna av dina individuella förutsättningar för att få ditt eget hår tillbaka. 

Jag har tillhandahållit omkring 15 000 konsultationer under de år jag har arbetat inom yrkesområdet. Jag kan därför ge dig en noggrann och utförlig beskrivning av vad vi kan göra för dig och vilket resultat du kan förvänta dig av behandlingen.

Jag har själv genomgått behandlingen och jag kan ge dig svar på allt du funderar på kring dina förutsättningar och vår behandling.  

Sten Thure Eriksen, VD

Masterkliniken lanserade metoden i Norge

År 2009 introducerade jag och mina kollegor vid Masterkliniken metoden för hårtransplantation i Norge. Metoden är säker, exakt och har visat mycket goda resultat.

Masterklinikken Faglig Vurdering

De medicinska utvärderingarna

Masterkliniken har hudläkare som bistår om du som kund har särskilda förhållanden gällande huvudbotten som eventuellt måste behandlas innan en hårtransplantation kan utföras.

Om oss
Masterklinikken Stenthure

Välkommen till ett kostnadsfritt och icke-bindande

samtal och en utvärdering

Jag har arbetat inom yrkesområdet i 25 år och har själv genomgått behandlingen och utfört omkring 15 000 konsultationer med män och kvinnor som önskat en icke-bindande utvärdering av sina möjligheter att få sitt hår tillbaka.

Kontakta mig gärna på tel: +47 400 76 700 eller skicka mig ditt telefonnummer här, så kontaktar jag dig.

Ønsker mer informasjon
Ønsker konsultasjon