Masterklinikken Behandlingsdag

Så här går vi tillväga

Hårtransplantation utan kirurgi

Masterklinikken Kompetanse

Säker och välbeprövad metod

Masterkliniken använder sig av den senaste och mest avancerade metoden för behandling av håravfall. Metoden är säker, exakt och har visat mycket goda resultat under de senaste åren.

Väldokumenterade resultat

Det är denna metod som används för rekonstruktion av ögonbryn och skägg och ansiktsområden som ställer extra stora krav på precision och kvalitet för ett naturligt resultat. Hårtransplantationsmetoden är beprövad, väldokumenterad över tid och ger ett naturligt och stabilt resultat.

Masterklinikken Dr Palos

Ingen rakning, ingen klippning

Vi har specialiserat oss på att utföra hårtransplantation utan att vare sig raka eller klippa dig. Det innebär att det inte kommer att synas något där vi extraherar och plockar ut hårsäckar. I området där vi transplanterar in hårsäcken kan vi styla och täcka över, så att vi döljer den svagt synliga rodnaden som du kommer att få i det området under några dagar. Du kan se bilder längst ned på denna sida.


Finns det undantag? Vi kan alltid undvika att klippa eller raka. Men för en del personer kommer vi ändå att rekommendera klippning. När vi väljer klippning, så kommer vi inte att raka på toppen av huvudet. I mötet med dig kommer vi att ge dig en yrkesmässig, väl underbyggd utvärdering och komma fram till det som passar bäst för just dig.

  • «Vi utför behandlingar 363 dagar om året»
Masterklinikken Velkommen

Välkommen till oss

Steg-för-steg

Du är välkommen till kostnadsfri parkering i vårt garage där du tar hissen direkt upp till kliniken. När du kommer till oss, så träffar du Malin Wihlborg som visar dig ditt eget privata rum med bekväm soffa, TV och trådlöst internet/Wifi.

Masterklinikken Viker Haar

Steg 1 – önskemål om att få håret tillbaka

Önskemålet

Denna kund vill behandla höga vikar och få ny hårlinje. De som kommer till oss, har ett önskemål om att återfå spegelbilden med den «look» och det hår de hade innan.

Hos oss initieras din målsättning med en konsultation och en yrkesmässig utvärdering av dina möjligheter. Vi berättar vad du kan förvänta dig av resultatet.

Masterklinikken Forberedelse

Steg 2 – Vi tecknar din hårlinje

Det estetiska

Att teckna din naturliga hårlinje är en konst som kräver lång erfarenhet. Hårlinjen anpassas till ålder och huvudform. Läkarens erfarenhet med att återskapa symmetri och ombesörja och tillvarata det estetiska och avgörande för resultatet. Det kommer inte att synas för omvärlden att vi har omplacerat hårsäckar och din nya hårlinje skall naturligt återspegla den hårlinje som du hade innan du tappade håret.

Masterklinikken Foer Behandling

Steg 3 – Vi rekommenderar – du godkänner

Trygghet

Vi kommer att ge dig vår bästa rådgivning baserad på läkarens erfarenhet. Men det är du som har sista ordet.

Masterklinikken Nonshave

Steg 4 – Extrahering av hårsäckar

Första delen av behandlingen

I första delen av behandlingen extraherar och plockar vi ut hårsäckar. Vi extraherar och plockar ut en hårsäck i det översta hudlagret. Du känner ingenting och det kommer inte att synas i området där detta är gjort. Du kommer att upprätthålla naturlig fyllighet och volym i området; på baksidan av huvudet.

Masterklinikken Oslo

Steg 5 – Paus och lunch

Din komfort

I pausen serverar vi dig lunch till ditt rum. Du kan äta, koppla av, se på TV, använda internet och läsa dagsaktuella tidningar.

Masterklinikken Erfarne Leger

Steg 6 – Hårsäckarna transplanteras in

Andra delen av behandlingen

I andra och sista delen av behandlingen transplanterar vi in hårsäckarna. Hårsäcken transplanteras in med hjälp av en IMPLANTERINGS-penna i översta hudlagret och i samma riktning och vinkel som innan du tappade håret. Din hud är elastisk, så det bildas inga ärr i området där hårsäckarna transplanteras in. Vi omplacerar hårsäckarna skonsamt och utan kirurgi.

Masterklinikken Etter Behandling

Steg 7 – Efter behandling

Diskret

När du går ut genom dörren efter behandlingen kommer du att se ut som du gjorde när du anlände. Det är inte möjligt för andra att se att vi har extraherat och plockat ut hårsäckar. Detta är endast möjligt för att vi utför behandlingen utan att raka.

I området där vi transplanterar in hårsäcken kan vi styla och täcka över, så att vi döljer den svagt synliga rodnaden som du kommer att få i det området under några dagar.

Keps kan användas dagarna efter behandlingen har utförts.

Masterklinikken Etter Behandling Viker Nonshave

Steg 8 – Känslan av välbefinnande

Service

Våra kunder reser hem med en förväntansfull känsla av välbefinnande. Du kan se fram emot att få ditt hår tillbaka.

Malin Wihlborg kommer aktivt att följa upp dig efter behandlingen.

Längre ned på sidan kan du se en video som illustrerar hur vi utför behandlingen utan att kunden behöver raka eller klippa sig.

Masterklinikken Dr Palos

Snabbt och effektivt

Hela behandlingen tar cirka fyra till fem timmar.

Masterklinikken Faglig Vurdering

Naturligt och varaktigt

De transplanterade håret kommer att producera hår hela livet ut, eftersom givarområdet är resistent mot skallighet.

Nöjda kunder
Masterklinikken Jesper Malm

Resultat inom ett år

Implanterat hår kommer gradvis att växa fram och efter 9–12 månader täcka området som har behandlats.

Videon illustrerar hur hårtransplantation utförs utan att kunden behöver raka eller klippa sig.

Du må godta cookies for "Egenskaper" for å vise denne videoen.
×
Masterklinikken Stenthure

Välkommen till ett kostnadsfritt och icke-bindande samtal och en utvärdering.

Jag har arbetat inom yrkesområdet i 25 år och har själv genomgått behandlingen och utfört omkring 15 000 konsultationer med män och kvinnor som önskat en icke-bindande utvärdering av sina möjligheter att få sitt hår tillbaka.

Kontakta mig gärna på tel: +47 400 76 700 eller skicka mig ditt telefonnummer här, så kontaktar jag dig.

Ønsker mer informasjon
Ønsker konsultasjon