Masterklinikken Oslo Mats Rosseli Olsen

Mats Rosseli Olsen

Professionell hockeyspelare i Frölunda HC och landslagsspelare

– För mig var det väldigt positivt att jag slapp klippa eller raka håret innan behandlingen.

Les mer

– Jag tänker att när vi idag har fått denna möjlighet, då är det bara att göra det.

Jag hörde om andra som hade genomgått behandlingen hos Masterkliniken och sökte runt lite och läste på. Sedan tog jag kontakt för att få information. Jag pratade mest med Sten Thure Eriksen och blev övertygad om att detta var rätt. Det är ett halvt år sedan jag genomgick behandlingen, men jag ser redan att jag har fått mer hår där jag behandlats, än jag hade innan. Full effekt ser jag först efter ett år.

Jag fick ett väldigt gott intryck av stället och Sten Thure och behandlingsdagen var en god upplevelse vid Masterklinikken. Alla var tillmötesgående och trevliga och jag blev väl omhändertagen. Jag fick mitt eget rum för dagen och information om att allt som skulle händer under behandlingen. Allt gick så smidigt och bra och var så enkelt att jag tänkte att jag borde ha gjort det tidigare. Jag fick bedövning och kände ingenting under själva behandlingen. Men jag är bara 30 år, så jag är förberedd på att jag kanske måste fylla på lite mer senare om jag tappar mer hår.

För mig var det väldigt positivt att jag slapp ta bort och raka håret innan behandlingen. Jag tog det väldigt lugnt i två-tre veckor efteråt och allt ser för närvarande väldigt lovande ut. Jag är glad att jag ser resultat och effekt redan efter 6 månader. Jag tycker att jag var finare när jag hade lite mer hår och jag är väldigt nöjd så långt. Jag tänker att när vi idag har fått denna möjlighet, då är det bara att göra det.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Mats.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.