Arild Sundgot Masterklinikken

Arild Sundgot

Fotbollstränare och den högst scorande LSK-spelaren i Norska ligan genom tiderna

– När jag såg bilden av Roar Strand tänkte jag, att när han kan, så kan jag.

Les mer

Jag googlade och hittade Masterkliniken på nätet. När jag såg bilden med Roar Strand tänkte jag att, när han kan, så kan jag. Det hjälper att se andra du känner från andra områden och från fotboll.

Jag har tänkt lite på det i ett par, tre år. Sedan går du från att tänka på det till att göra något åt det. Därmed kontaktade jag Masterkliniken och fick prata med Sten Thure Eriksen. Det kändes tryggt och bra, så jag bokade in en tid för konsultation. Jag blev väldigt väl mottagen och upplevde att jag blev tagen på allvar av någon som ville genomföra det som jag själv ville få det genomfört.

Behandlingen gick fint. Första delen av behandlingen, sedan lunch och så andra delen av behandlingen. Det gick helt smärtfritt och det var duktiga personer som gjorde jobbet. Du bara ligger där och pratar med de som utför behandlingen. Och jag fick väldigt god information under hela förloppet, om hur de arbetade och vad som skulle hända.

Masterkliniken är seriösa och ordentliga. Och jag är väldigt nöjd med hur de har tagit emot mig, från första dagen och fram tills det att jag nu är färdigbehandlad. Nu är jag bara spänd på att få se slutresultatet. Min förväntning är att fylla i hår där jag har tappat håret i vikarna och att jag kommer tillbaka till det jag hade för tio år sedan.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Arild.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.