Haartransplantasjon Marius Roth Christensen

Marius Roth Christensen

Solist i operan, gitarrist och vokalist i Seigmen

– Kvinnor färgar håret för att inte vara gråhåriga. Jag flyttade hår för att få tillbaka fyllighet i det området. Det är två sidor av samma fåfänga.

Les mer

Det började med att min frisör kommenterade att «ditt hår har gått i dvala». Det växte så fint runt omkring, men inte på toppen. Jag såg ut som en munk när jag hade klippt mig. Mest av allt blev jag nyfiken på hur det hela skedde. Det blev ett forskningsprojekt för mig och det hade lite att säga om självbilden. Sedan fick jag tips från några som kände till Masterklinikken och då blev jag övertygad om att detta faktiskt var något jag enkelt kunde göra något åt. Det hela var lite impulsivt, men jag hade ett förtydligande och fint samtal med kliniken. I konsultationerna fick jag mycket information och blev tryggare med att det jag hade lust att göra, inte var någon stor sak.

För mig är det lite som att kvinnor färgar håret för att slippa vara gråhåriga. Jag flyttade hår för att få tillbaka fyllighet i det området. Det är två sidor av samma fåfänga. Jag var inte inställd på att ändra så mycket, så det var ett litet ingrepp. Jag mötte väldigt professionella och fantastiska människor vid kliniken. Och min läkare var en otroligt fin och trevlig man. Jag fick jättebra service och allt var väldigt proffsigt. Han informerade mig om det som hände under hela förloppet och ingreppet gjorde inte ont. Men han var även tyst när jag han förstod att jag ville ha lugn och ro.

Tiden efter behandlingen har fortlöpt utan problem. På det hela taget var det en väldigt positiv och bra upplevelse när jag först tog detta beslut.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Marius.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.