Haartransplantasjon Aarst

Ole Martin Årst

Expertkommentator i norska TV 2, företagsgrundare som driver egna bolag

– Det är lätt som en plätt, du bara flyttar runt på något. Det är ju mitt eget hår som omflyttas.

Les mer

Jag hade hört om behandlingen de senaste åren, eftersom flera jämngamla kamrater hade gjort samma behandling. Och jag har en såpass realistisk självbild att jag ser att jag inte har en huvudform som passar utan hår. När det var möjligt att göra något åt det, var valet enkelt.

Det är bara en och en halv vecka sedan jag fick behandlingen. Det gick väldigt bra att sköta om håret den första veckan. Jag fick så bra uppföljning, de är väldigt proffsiga vid Masterkliniken, det var betryggande och gjorde det enkelt för mig.

Först fick jag en konsultation. Det var väldigt bra och professionellt från A till Ö. Sten Thure var bra på att förklara, det skapade trygghet och lugn kring det hela. Enbart positivt!

Jag har tagit det område bak på huvudet där det började bli lite tunnhårigt. Istället för att vänta ännu fler år, så valde jag att genomgå behandlingen ganska tidigt. Förväntningen är inte att bli arton igen, men att jag fått tillbaka lite fyllighet i håret där det har blivit tunt. Jag har aldrig funderat på att göra andra ingrepp för det yttre, men detta tycker jag var lätt och helt ofarligt att göra. Det är lätt som en plätt, du bara flyttar runt på något. Det är ju mitt eget hår som omflyttas. Jag är optimistiskt spänd på resultatet när det växer ut igen.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Ole Martin.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.