Masterklinikken Benadams Haartransplantasjon

Ben Adams

Brittisk musiker i A1

«Det MÅSTE se helt naturligt ut»

Les mer

Jag kan definitivt rekommendera Masterkliniken

Det var Christian Ingebrigtsen som rekommenderade Masterkliniken

– Christian hade gjort en hårtransplantation, men jag märkte faktiskt aldrig att han gjort något, det såg helt naturligt ut. Förut kunde jag alltid se när någon hade gjort något med håret, det var uppenbart och det såg inte bra ut, även om jag inte visste exakt vad de hade gjort. Jag skulle aldrig chansa på sådana behandlingar, resultatet måste se naturligt ut.

Det som Masterkliniken gjorde med Christian såg naturligt ut. Det var därför jag litade på Christian och kollade aldrig på andra kliniker.

Jag hade lång lugg på sidorna för att dölja höga veck

Jag har alltid haft tjockt hår, men jag har aldrig gillat mitt hårfäste. Jag har ett högt hårfäste som i en "widows peak" (red. anm: distinkt, v-formad hårfäste), eller höga vikar som det heter på norska. Det var därför jag hade långa lugg (gardinfrisyr) länge. Folk trodde att det var en trend, men de hade fel. Jag valde lång lugg för att dölja mina veck.

Jag längtar tills jag inte behöver oroa mig så mycket för mitt hår

De senaste 4-5 åren har jag ofta burit keps, främst för att jag varit medveten om hur jag ser ut på mitt hår. Jag ser verkligen fram emot att inte behöva vara så medveten om hur mitt hår ser ut, och bara kunna lämna det som det är, helt gratis.

När jag bestämde mig för att ta behandlingen gick allt snabbt

Jag hade ett möte med Sten och bestämde mig. Det svåraste var att hitta tid i kalendern där det inte fanns några konserter att ta hänsyn till. Som tur är erbjuder de behandlingar året runt, även inför julen. Det gjorde processen lätt för mig.

Behandlingen var en avkopplande upplevelse

Behandlingen var precis som Sten på Masterkliniken hade beskrivit på konsultationen. Kanske lite ont i början innan narkosen fungerade, men efter det kände jag ingenting. Jag fick skriftlig information och ett hårvårdspaket så det var lätt att göra allt rätt i tiden efter behandlingen. Jag har skickat bilder till Mästarkliniken efteråt och allt växer ut som det ska. Det känns bra.

Jag kan definitivt rekommendera Masterkliniken

Läkarna på kliniken var briljanta och fick allt att gå smidigt och enkelt. Jag skulle rekommendera alla som är missnöjda med vikande hårfäste att göra något åt ​​det.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.