Masterklinikken Oslo Carl Erik Torp

Carl-Erik Torp

Tidigare Brann-spelare – fotbollsexpert

– Jag värdesatte väldigt mycket att jag kunde vara för mig själv på kliniken, att jag inte kände att behandlingen skedde på löpande band.

Les mer

Jag blev uppringd av Sten Thure Eriksen och fick en god upplevelse från första samtalet.

Det startade med att jag googlade och hittade Masterkliniken. Jag tyckte att de såg inbjudande och seriösa ut och ville bara kolla vilka möjligheter som fanns där ute. Jag kände ingen som hade gjort detta, så det var en «ren» sökning. När jag hittade Masterklinikken, upplevde jag att det såg ordentligt och bra ut. Jag började kolla referenser och anmälningar och så lät jag det sjunka in en stund innan jag skickade iväg kontaktformuläret via deras webbplats. Det var ju lite skrämmande, så jag måste vänja mig vid tanken.

Jag blev uppringd av Sten Thure Eriksen och fick en god upplevelse från första samtalet. Det var lyckligtvis aldrig någon press på mig från hans sida. I konsultationen berättade Sten Thure Eriksen hur en behandling går till, jag fick se video och bilder och fick svar på mina frågor. Jag funderade ju på vad behandlingen innebar och hur det fungerade och blev välinformerad. Jag är en nyfiken själ och ville ta reda på om detta var något för mig. Så åkte jag hem och tänkte över allt lite till.

Upplevelsen av behandlingen var som att vara på spa. Jag blev väldigt väl mottagen och uppvaktad med goda faciliteter, eget rum, servering och god information om allt som skulle hända under hela behandlingstiden. Under själva behandlingen märker du att folk är duktiga där. Egentligen var det mer omfattande än jag trodde det skulle vara. Jag fick inga smärtor, men du märker att läkaren utför ett ganska stort arbete. Jag värdesatte väldigt mycket att jag kunde vara för mig själv på kliniken, att du inte kände att behandlingen sker på löpande band. Jag fick även väldigt god information om processen efter behandlingen. För mig var den största utmaningen att jag inte kunde träna direkt efter, med det går ju över.

Nu är det fyra månader sedan behandling och jag ser redan att hår börjar växa ut igen. Det ser ut som att det kan bli naturligt och fint. Det är fortsatt tidigt att säga, men den senaste månaden kan jag se förändring. När allt får samma längd som resten av håret, tror jag att detta kommer att bli väldigt bra.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Carl-Erik.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.