Masterklinikken Lobby

Jesper Malm

Skådespelare

– Det är till och med trevligare att klippa sig hos frisören nu, efter bara ett halvår.

Les mer

– Jag fyllde 50 år och vill unna mig själv något.

Jag hittade Masterkliniken på nätet. Jag hade funderat en stund, men inte så seriöst. Sedan fyllde jag 50 år ville unna mig själv något. Jag fick intrycket av att Masterkliniken är bland annat de som vet vad de gör. Jag träffade Sten Thure Eriksen vid konsultationen och fick en noggrann och utförlig genomgång, vilket var väldigt betryggande. Jag fick se detaljerat hur det hela utförs.

Innan jag bestämde mig, så var jag inställd på att droppa det om det var något som helst som gjorde mig osäker. Jag tänker på de «dockhuvud» jag hade sett tidigare runt om i världen och på dåliga hårdagar från gamla dagar. Jag var absolut inte villig att riskera något liknande, då ville jag hellre leva med håret såsom det var. Det var faktiskt den viktigaste delen för mig, att känna mig säker på att detta var kvalitet. Privat var det inte någon stor poäng för mig att jag behövde klippa eller raka huvudet innan behandling. Men som skådespelare var det viktigt för att jag inte kan ändra frisyr mitt under en produktion.

Själva behandlingen gick fint. Jag hade lite hög puls vid start, men blev snabbt lugn. Jag fick god information och det var som att bli mottagen vid ett lyxigt spa med toppservice. Det var inte smärtsamt. Jag kände lite när de extraherade hår på bakhuvudet och jag blev lite öm på några punkter under några dagar efter, men bara när jag tryckte försiktigt på dessa punkter. Jag slumrade till och med till under behandlingen. Efter behandlingen tänkte jag: «Om det inte är värre än detta, så tar jag bara T-banan för att resa vidare.» Men så började det att regna och jag behövde vara lite försiktig och tog en taxi. Dagarna efter var jag även lite försiktig.

Nu är det ett och ett halvt år sedan och jag ser helt tydligt skillnaden och tycker att resultatet redan ser bra ut. Det är till och med trevligare att klippa sig hos frisören nu, efter bara ett halvår. Det ser helt naturligt ut och inte konstigt på något sätt som helst.

Till sommaren får jag full effekt. Det blir bra! Och om det inte skulle blir tillräckligt bra, så kommer Masterkliniken att göra ett bra efterarbete. Det är en betryggande garanti.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Jesper.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.