Masterklinikken Kai Ytterdal

Kai Ytredal

Tidigare frisör, grundare av frisörkedjan Tango

– Jag tycker att det är ganska otroligt att jag kan behålla håret resten av livet i stället för att raka mig. Efter fyra timmar var det gjort.

Les mer

Jag har fått en del tjockare hår i luggen och det blir helt annorlunda mot ansiktet när du får tjockare hår. Jag har fått mer och mer hår för varje månad som har gått sedan behandlingen och de senaste två–tre månaderna har det verkligen blivit märkbart när jag fixar till håret. Jag får en mycket mer enhetlig frisyr. Jag var med och startade frisörkedjan Tango år 1999. Jag arbetar inte som frisör längre, men i Tango har vi 29 butiker och en kedja som heter Vox med omkring 80 butiker. Jag tyckte att det var bra att testa detta själv, när jag ser att det är en bra sak att kunna presentera i våra salonger och särskilt Tom Wolf-konceptet, som är ett herrkoncept. Så nu kan våra kunder verkligen se vilka möjligheter det innebär med att få mer hår.

Det är ju en liten operation, men jag tycker det gick smärtfritt. Jag blev väl omhändertagen och fick vara med i processen och se hur de extraherade och plockade ut hår på bakhuvudet och fördelade tillbaka igen på huvudet. Efter fyra timmar var det gjort. Jag tycker att det är ganska otroligt att jag kanske kan behålla håret resten av livet i stället för att behöva raka mig. Det är ju det som män borde pröva när de har möjligheten.

Jag valde Masterkliniken för att jag kände till Sten Thure Eriksen och har sett vad kliniken står för. Jag har följt med i media och tycker att Masterkliniken verkade vara ett säkert och bra ställe att testa. Inga smärtor hade jag heller, så jag tycker att detta har gått över all förväntan.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Kai.

Tidigare frisör, grundare av frisörkedjan Tango

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.