Masterklinikken Fredrik Stroemstad

Fredrik Strømstad

Tidigare professionell fotbolls- och landslagsspelare

– Jag är imponerad över uppföljningen efter. Den har varit det allra bästa.

Les mer

Jag klär varken vare sig i att vara munk eller flintskallig, så jag såg inte så ljust på framtiden.

Under ett par år lade jag märke till att det började bli lite tunnare med hår. Därmed sökte jag runt lite för att se om det var möjligt att göra något åt det. Då hittade jag Masterkliniken. Och när jag såg Roar Strand och Frode Johnsen tänkte jag, att det är väl inte så farligt. Det är många män som får tunnare hår. 

Jag ringde och pratade med Sten Thure Eriksen för att höra hur behandlingen genomförs. Det var ett trevligt samtal och efter lite kommunikation fram och tillbaka bestämde jag mig och tänkte; vi kör på!

Jag klär varken vare sig i att vara munk eller flintskallig, så jag såg inte så ljust på framtiden. När möjligheten fanns, ville jag testa. Jag sökte och kollade flera olika kliniker. Jag visste ju ingenting om hårtransplantation eller vad det innebar. Och så är det något med att du känner igen några du spelat fotboll med tidigare. Det fastnade. Om han kan fronta detta, någon som man känner som en trovärdig och god man, då är det värt att pröva och gå vidare med det för mig också. 

Behandlingstiden var väldigt bra. Det var som att komma till en spa-anläggning där du kan koppla av och ha det gott. Jag blev väl mottagen av Sten och de andra, det var ett positivt möte. Jag hade inte förberett mig så bra, så behandlingen var mer omfattande än jag hade föreställt mig. Men det var inte smärtsamt och det hela gick väldigt bra. 

Det jag är mest imponerad över är uppföljningen efter, den har varit det allra bästa. Jag lyckades dunka huvudet i något direkt efter behandlingen, då ringde de direkt för att ge mig råd. Det gick lyckligtvis bra. Den fortsatta uppföljningen under veckorna efter, bekräftade för mig att jag gjorde rätt val. Det är ju en del att tänka på under veckorna efter behandling. Och jag jobbar ute med kunder och måste planera lite extra. Men jag har fått superbra uppföljning hela tiden. Masterklinikken är ett gäng väldigt trevliga människor. Och de försvinner inte, de är där för mig oavsett när och vad det gäller. Det skall de ha beröm för. 

Det är en månad sedan jag genomgick behandlingen. Jag ser fram emot att se utvecklingen och slutgiltigt resultat.

Behandlingen har utförts utan att vare sig raka eller klippa Fredrik.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.