Kathrine Sorland Masterklinikken

Kathrine Sørland

Modell och tv-personlighet

– Det är ett helt fantastiskt ställe att komma till, allt från receptionen till sjuksköterskan och läkaren själv. Jag kände mig jättetrygg hela tiden. Alla skulle haft sådana läkare.

Les mer

Det var en god vän och läkare som tipsade mig om Masterklinikken. Jag fick ett ärr i översta delen av hårfästet efter ett sår som inte vill läka. Och i ärret växte det inte ut hår igen efteråt.

Jag startade min behandling hos Masterklinikken i juni 2021. Först fick jag ett par injektionsbehandlingar som stimulerar återväxt av hår och med användning av mitt eget blod. Jag älskar idén om att det faktiskt är min egen kropp som har bidragit till ny hårväxt.

Nästa steg var hårtransplantationen där vi hämtade hår från mitt bakhuvud och placerade in där jag hade ärret. Åh, härligt ... att komma till Masterklinikken var lite som att anlända till Hollywood. Du kommer till ett underbart ställe, läckert helt enkelt och något helt annat än sterila, kalla sjukhusomgivningar som jag hade föreställt mig. Innan hårtransplantationen var jag lite ängslig, lite sådär «inte röra» mitt sår.  Men från första sekund blev jag omhändertagen, sedd och uppassad från A till Ö. – Det är ett helt fantastiskt ställe att komma till, från receptionen till sjuksköterskan och läkaren själv. Jag kände mig jättetrygg hela tiden. Själva behandlingen var smärtfri, jag fick bedövning och var vaken hela tiden. Läkaren berättade och förklarade allt som hände under hela behandlingen.

Dagen därpå var behandlingsområdet lite ömt. Men, VILKEN uppföljning jag fick! Alla skulle haft sådana läkare. Jag fick meddelanden dagligen och de förklarade för mig klart och tydligt vad jag skulle göra, det kändes så tryggt och fint.

Jag påbörjade min behandling i juni och har redan fått en och en halv cm hårutväxt i ärret. Under tiden fick jag hjälp av min svägerska som är frisör. Hon hjälpte mig att hitta en perfekt håraccessoar som kamouflerade ärret och som var enkel att använda. Jag är kvinna, men har väl hela tiden tänkt att detta är en klinik och en behandlingsform för män. Det är fantastiskt att veta att det finns ett ställe som kan göra något för kvinnor, som ofta upplever håravfall på ett lite annorlunda sätt än män.

Jag skall genomgå en behandling till om ett halvår, för att fylla i området helt. Men redan nu kan jag gå med håret bak i en hästsvans igen, det har jag inte gjort på länge. Det allra bästa med känslan jag har är gentemot mina närmaste. Att jag känner mig fin igen.

Flera kundresor

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.