Masterklinikken Haar Kvinne

Thea Vibe

Socionom

"Det är bra att det nu talas mer om kvinnor och hårtransplantation, så att fler kan upptäcka möjligheterna."

Les mer

Jag har lite högra vikar och ville få lite mer fyllighet i detta område. Jag har tänkt på det i flera år, men jag har endast sett bilder av män och hårtransplantation och varit osäker på möjligheten för kvinnor att genomgå en sådan behandling.

Jag ville se lite bättre ut
Några upplever kanske att höga vikar hämmar dem och gör något med självbilden. Det känner jag inte igen mig i. För mig är detta bara en liten ändring som gör att jag kan känna mig lite mer bekväm med mig egen självbild. Det ändrar inte min självkänsla. Det är fint att fler kvinnor träder fram och berättar att detta är lika bra och relevant för oss som för män.

Jag googlade mig fram till Masterkliniken
Jag googlade hårtransplantation, sedan klickade jag mig fram och läste om Masterkliniken. Jag utvärderade även tre kliniker i Oslo-området, men Masterkliniken verkade mest seriös. Jag fick kostnadsfri konsultation hos Masterkliniken och en annan klinik och Masterkliniken kändes som det tryggaste valet.

En god upplevelse av behandlingen på kliniken
Behandlingen gick väldigt snabbt. Jag var klar redan efter några timmar. Läkarna och alla på Masterkliniken var proffsiga och noggranna och jag fick god information både om upplägget för dagen och det som skulle hända och under hela behandlingen. Tiden efter behandlingen fortlöpte utan problem. Jag fick en broschyr och det var enkelt att förhålla sig till vad jag skulle göra och vad jag kunde förvänta mig framåt. Jag fick väldigt god uppföljning efteråt. 

Trygg med att det kommer att se naturligt och fint ut
Jag genomgick behandlingen i februari och med Masterkliniken känner jag mig trygg med att det kommer att se naturligt ut när det växer ut till färdigt resultat. Inte för att någon kommer att se en stor förändring, men för att jag kommer att märka det och se det själv. Jag ser fram emot det. 

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.