Masterklinikken Erfarne Leger

Metod hårtransplantation

Ny teknologi kan aldrig ersätta läkarens hantverk. Den läkare du väljer är helt avgörande för resultatet av din behandling. 

Varför är läkarens erfarenhet viktig?

Det finns vare sig teknologi eller verktyg som kan extrahera hårsäckar så skonsamt och med så bra skydd och precision som en läkares erfarna hand. Vårt yrkesområde är ett estetiskt, medicinskt hantverk med mikrometerprecision, där det är läkarens erfarenhet och kompetens som är viktigast för slutresultatet.

Varje hårsäck berättar

Varje hårsäck från givarområdet på huvudet betyder mycket för den hårfyllighet som växer ut igen. Problemet uppstår när hårsäckar är naturligt böjda på huvudet. Dessa böjda hårsäckar i givarområdet är särskilt sköra och exponerade för att förstöras. Du har inte ett obegränsat antal hårsäckar och de växer aldrig ut igen. Verktyg som utvecklats med ny teknologi klarar inte detta själva, du måste helt enkelt vara en yrkesmässigt duktig läkare för att utföra jobbet med säker precision.

Läkare med estetisk passion för yrkesområdet 

I vår bransch kommer du dessvärre att hitta läkare som lutar sig mot att det är teknologin och verktyget som skall göra jobbet. För oss är teknologin endast ett hjälpmedel och det är en självklarhet att vi alltid använder den senaste och dokumenterat bästa teknologin. Med det allra viktigaste vi gör, är att välja de bästa läkarna med lång erfarenhet, dokumenterade färdigheter och en djup estetisk passion för yrkesområdet. Vi kompromissar aldrig när det gäller skyhöga kvalitetskrav på de läkare som genomför behandlingarna. Det bör inte du göra heller.

Kostnadsfri och icke-bindande konsultation

Hos oss får du en kostnadsfri konsultation innan du eventuellt bestämmer dig för att göra något åt ditt håravfall.