Masterklinikken Prp

Utförs med lokalbedövning.

PRP-behandling

En PRP-behandling är en vetenskaplig metod som bromsar och förebygger håravfall genom att stimulera hårsäckarna i hårbotten. Behandlingen återupplivar din hårväxt och får håret att växa tätare. Metoden har bevisats vara mycket effektiv mot håravfall.

Masterklinikken Trygg Haartransplantasjon

Vilket resultat kan man förvänta sig? 


Vår PRP-behandling har gett väldigt goda och effektiva resultat hos våra kunder. PRP- behandlingen är en säker och enkel metod när du upplever håravfall eller att ditt hår börjar tunnas ut. För att skapa de bästa förutsättningarna och ett naturligt resultat börjar vi på Masterkliniken alltid med en konsultation. Vi ser över era specifika behov och utgångspunkt för att skapa den bästa behandlingen för dig.

Colosseum Spes Prp Kvinner

Vad är PRP?

PRP står för “Platelet Rich Plasma” och är en naturlig behandling som går ut på att näringsrik plasma injiceras i hårbotten för att stimulera kroppens egna tillväxtfaktorer och öka blodcirkulationen. Metoden är trygg och beprövad och har länge använts för att reparera skadad hud genom att stimulera nybildning av kollagen.

Om du börjar bli tunnhårig eller vill bromsa och förebygga håravfall är PRP-behandling ett väldigt bra alternativ. Några av de många fördelarna med PRP-behandling inkluderar:

* Bromsar håravfall
* Ger bättre hårkvalitet
* Behandlingen är smärtfri
* Visat bra resultat för både kvinnor och män

 

Hur går en PRP behandling till?


Behandlingen börjar genom att man tar ett blodprov från patientens armveck. Med hjälp av en centrifug separeras plasma med hög koncentration av blodplättar från resten av blodet. Därefter injiceras de i det önskade behandlingsområdet för att aktivera hårsäckarna och främja hårproduktionen.

Hela behandlingen tar cirka 45 minuter och aktiverar blodcirkulationen, celldelningen och hjälper svaga hårsäckar att återhämta sig.

Är metoden smärtfri?

En PRP behandling mot håravfall är praktiskt taget smärtfri. Inför ingreppet bedövas området med lokalbedövning för att förhindra smärta. Sedan injiceras den blodplättsrika plasman med hjälp av små sprutor i hårbotten. 


Vi på Masterkliniken har lång erfarenhet av PRP-behandling mot håravfall. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri konsultation redan idag!